Mag ik jou helpen?

Zit jou iets in de weg, waardoor je moeizaam vooruit komt? Word je afgeremd of sta je misschien wel helemaal stil? Ben je uitgeput, lusteloos of radeloos? Angstig, onrustig of gestrest? Zit je kind niet lekker in zijn of haar vel? Ik help je graag! I

In mijn coaching praktijk komen zowel volwassenen als kinderen met uiteenlopende klachten. Vaak knelt er iets binnen het huidige systeem. Misschien niet bewust, maar het knelt ergens. Helemaal niet gek! Soms lopen we vast binnen een van onze systemen, wat zich daarna vaak uit in andere systemen. Loop je bijvoorbeeld vast binnen je gezin? Dan misschien ook wel op je werk, school of bij de sportclub.

Met behulp van mijn paarden help ik jou weer in beweging en help ik je om je leven weer terug op de rit te krijgen. Samen creëren we inzicht in de patronen waarin je vast zit, in de obstakels waar je tegenaan loopt en leer ik je hoe je die negatieve gedachtes kunt omzetten in positieve gedachtes. We gaan aan de slag met nieuwe patronen, leren nieuwe vaardigheden en maken bevrijdende overtuigingen en helpende inzichten. Dat allemaal op een laagdrempelige manier, zonder ingewikkelde ‘aan-tafel-gesprekken’ en zwarte therapieën. Bij Op ’t Weike kun je lekker in de buitenlucht, omringd door dieren en de natuur, met jezelf aan de slag gaan. Zodat jij weer in balans en met volle energie en plezier verder kunt! 

Ik bied zowel korte als lange coaching trajecten aan. Na een intakegesprek kijken we wat er het beste bij jou past. Wellicht is dat slechts een eenmalige sessie, of misschien is een langer traject fijner. Soms kun je na een of twee sessies al flinke stappen maken en zal de frequentie minder hoog zijn. Soms praten we veel, en soms hoeven we er alleen maar te ‘zijn’. Soms wil je veel doen, soms wil je minder doen. Dan gaan we alleen maar staan, zitten of liggen. Ook dat kan helpen om dichter bij jezelf te komen. Niemand is hetzelfde en dus zijn de sessies voor iedereen anders. De een kan met een burn-out een heel ander pad bewandelen dan de ander met een burn-out. De dieren laten dan ook ander gedrag zien. 

Voel je een klik?

Mijn dag is geslaagd als jij zodanig tot jezelf komt, dat je op een dieper niveau met jezelf aan de slag kunt. Werken op ‘zielsniveau’, waarbij de dingen waar je in een normaal gesprek niet aan toekomt, wél aangeraakt kunnen en mogen worden. Dat hetgeen wat er daadwerkelijk speelt, gezien mag worden. Ik vraag dan ook altijd: Mag ik jou écht zien? Laat je dat toe? Zo komt het bijvoorbeeld voor dat mensen naar mij toe komen vanwege een vechtscheiding, maar dat uit de coaching sessies blijkt dat ze zich als kind al afgewezen hebben gevoeld. Daar zit dan het grootste verdriet waardoor je nu niet vooruit kan komen in relaties of scheidingen. Pas als je in je diepste kern kan komen, daar waar het echt omgaat, dan ga je pas echt vooruit. Traditionele ‘aan-tafel-gesprekken’ kunnen het lastig maken om daar te komen, terwijl paarden jou juist heel fijn en veilig tot die diepte kunnen brengen. Mijn doel is dat jij na een sessie lichter naar huis gaat en dat je weer lekker in beweging komt. Soms staan we in de stromende regen, maar sluiten we samen alsnog met een wauw-gevoel af. Dat maakt mijn dag onbetaalbaar.

Heb je interesse? Je bent altijd welkom om hier Op ’t Weike eerst even te voelen en te kijken of het bij je past. De eerste afstemming is ontzettend belangrijk. De deur staat altijd open. Vind je dat toch een te grote stap? Een telefonisch gesprek is natuurlijk ook zeker mogelijk.