Training of individueel traject?

Wanneer je kind onzeker is, last heeft van faalangst, moeite heeft met het maken van keuzes. Niet weet wie hij of zij nu eigenlijk is. Dan kan coaching met behulp van paarden ondersteuning bieden aan dit proces.

Maar waar kies je voor? Kies je voor een training of voor een individueel traject. Een goeie vraag en zeker het overwegen waard!

De training in groepsverband

De training bestaat uit 4 sessies van 3 uur. De training vindt wekelijks plaats. We doorlopen een programma waarin vaste onderdelen aan bod komen. Onderdelen waarvan ik weet dat ze belangrijk zijn om te behandelen en die resultaat opleveren. Je kind zit in een groepje, dus krijgt niet mijn volledige aandacht. Aan de andere kant is het grote voordeel van een groep dat men van elkaar kan leren.
Men leert van elkaars ervaringen, elkaar helpen, stimuleren en daar waar nodig grenzen aangeven.

Individueel traject

In een individueel traject richt ik me helemaal op jouw kind en de hulpvraag die speelt. We gaan samen kijken wat er aan de hand is, wat je kind wil bereiken en hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. De activiteiten zijn dus op maat gekozen. Je kind krijgt nu wel mijn volledige aandacht, wat ontzettend fijn is. Aan de andere kant mis je in een individueel traject de verbinding met andere kinderen.

Hierin heb ik een kort traject van 5 sessies en een lang traject van 8 sessies, inclusief de intake en evaluatie.

Wat kost dit?

  • De training kost € 275,-, daarvoor krijg je 4 sessies van 3 uur. Een training volg je met leeftijdsgenoten in een groep van 4 -6 jongeren. De training wordt wekelijks gegeven. Inclusief een hapje en een drankje.
  • Een individueel traject van 5 sessies  kost € 450,-  (inclusief werkmap- intake- evaluatie)
  • Een individueel traject van 8 sessies  kost € 775,-  (inclusief werkmap-intake- evaluatie). 

Wat voor jouw kind het beste is, weet jij zelf waarschijnlijk wel. Maar twijfel je toch? Dan denk ik graag met je mee! Een kennismakingsgesprek is altijd gratis!